vrijdag 11 september 2009

Mathilde M


Ik heb echt heel lang gezocht naar parfums voor in huis. Ik wil namelijk alleen dat verkopen waar ik zelf ook achtersta. Ik koop dan altijd eerst enkele dingen voor mezelf om te testen, om te kijken of de geur ook lang goed blijft, of het ook echt lekker ruikt , of het geen chemische rotzooi is en dat soort dingen .
En dus was ik al heel erg lang op zoek naar een goed product en ik heb het gevonden hoor, het franse merk Mathilde M.
Het is allemaal heerlijk maakt niet uit welke geur je neemt bij dit merk,  alles ruikt lekker en blijft heel erg lang ruiken. Het is niet het goedkoopste dat geef ik toe maar het is dan ook werkelijk niet te vergelijken met andere merken.
Het ruikt niet alleen lekker maar ziet er ook nog eens geweldig uit, zo mooi en lief.
Ik vind het ook een ideaal kadootje voor iemand als je niet goed weet wat te kopen , dit vind iedereen leuk en lekker . KLIK voor de produkten 

Van hetzelfde merk hebben we ook mooie bijouxdozenset en ondergoeddozen set van drie (hier op de foto, en hier KLIK op de site ) , echt een juweel in je slaapkamer, prachtig als decoratie maar ook handig om je slips, BH's en panty's in op te bergen. En een prachtige spiegel (KLIK)3 opmerkingen:

 1. hoi ilse,
  ik wil heel graag het jaenne darc living magazine bij je bestellen als het kan in het engels en je webwinkel bekijken maar ik kom niet op je www.Is er iets mis mee?

  Morgaine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo!
  Zelf vind ik de zepen van het Belgische merk ´Marie Papote´ nog altijd het lekkerste ruiken en ook heel mooi voor het oog: heel mooi verpakt, charmant en elegant!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hola!! me encanta tu blog, estás cajas para ropa interior son una verdadera belleza y muy originales!!
  Ya soy tu seguidora!
  Un abrazo desde Argentina
  Alejandra

  BeantwoordenVerwijderen