maandag 23 november 2009

Winter-Kerst Huis 2009

Na een week werken werken en nog eens werken was het dan zover...
De twee open dagen van ons kersthuis.
De kitchencrew
Heerlijke catering van Via 5
Mijn twee gigahulpjes zonder wie ik het niet gered had.
Rosanne en Vildan
Wat kan ik zeggen? Het was geweldig, de reacties waren geweldig, de sfeer was geweldig, de mensen waren stuk voor stuk geweldig, kortom het was een mega geslaagde actie en voor herhaling vatbaar. Moe maar zeer voldaan ben ik.

De twee dagen zijn omgevlogen, het was heel erg druk, de geluiden waren positief en ik geloof echt dat iedereen het een succes vond so far. Dus we gaan het weer doen, misschien, in het voorjaar een lentefair ...gezellig ...kunnen we buiten ook nog iets leuks doen, word weer heel anders maar minstens net zo gezellig hoop ik.
Maar ik wil nog een paar mensen in het bijzonder bedanken want deze dagen waren niet zo succesvol geweest zonder hun.
Lia bedankt voor de prachtige cd 's, ze hebben constant opgestaan en ik heb er van genoten, en nog.....
Truus bedankt voor het maken van de geweldig mooie kransen.
Heidi voor alle mooie dingen die je voor me gemaakt hebt in zo'n korte tijd en voor je superlieve geweldige kadootje die me tot tranen toe ontroerde (jaja dames ik stond midden op de dag zaterdag te janken op mijn eigen kerstfair toen ik haar kado uitpakte, zie foto)
Kijk dit nou , voor elk hondje een kerstsok en voor Leo vleugeltjes...hou het dan maar eens droog...
Henk en Adrienne die gewoon even voorstelden me wel te komen helpen en zonder wiens hulp ik het niet gered zou hebben, Henk die de hele week bij me vertoefde en alle spulletjes geprijsd heeft tot ie er gek van werd...mijn dank is groot.
En natuurlijk mijn steun en toeverlaat mijn vriendinnetje Simone
die me al die weken ervoor al zo goed hielp maar ook de twee dagen zelf de hele dag heeft staan afrekenen en inpakken , heel erg bedankt lieverd.
Via 5 voor de overheerlijke catering (in het bijzonder de appeltaart!!!) en het overheerlijke driegangenmenu wat jullie ons iedere avond brachten.
Tiramisu voor de heerlijke koffie en De ouderwetse Bakkerij voor de kerststolletjes en de zeebeer.
En last but nog least mijn lieve schat G die me altijd steunt in alle gekke dingen die ik doe/bedenk of organiseer en altijd mijn stressbuien moet doorstaan of mijn huilbuien achteraf als ik oververmoeid ben, lieverd ik hou van je , dank je lieve schat voor je onvoorwaardelijke steun.
En natuurlijk iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid, de gezelligheid die jullie meebrachten en hopelijk tot de volgende keer...iedereen bedankt !!!!

7 opmerkingen:

 1. Ilse wat ziet het er gezellig uit!!! en wat ben ik blij voor je dat het zo geslaagd is,ik lees alleen maar positieve dingen!!!
  geniet nog lekker na....

  groetjes manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen Ilse,

  mijn complimenten voor je mooie huis, je geweldige reportage in de Ariadne en je sfeervolle winterhuis.
  Zelf zit ik nog volop in de voorbereidingen van mijn Kerstfair, dus ik weet hoe het is.
  op de foto's ziet het er prachtig uit dus het is de moeite waard geweest!

  Groejes Tamar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er prachtig en sfeervol uit allemaal. Mooi blog heb je .
  Groetjes Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie plaatjes zeg! Het ziet er goed georganiseerd uit!! Fijn dat het een succes was en de volgende keer kom ik zeker langs! Harderwijk - Nijkerk is maar een klein stukje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet het er sfeervol uit daar. Je reportage in de Ariadne was ook al zo sfeervol, de kerst kan niet meer stuk bij jullie !!!
  het was voor mij niet echt naast de deur anders was ik echt bij je aan gekomen, ik had dit sfeertje wel live willen beproeven.
  Geniet nu lekker van de rust, althans...(ahum..)

  Groet,
  ♥ Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mens wat een waanzinnige happening en wat ben ik zo blij voor je dat je eerste fair, zo,n succes was, en ik geloof dat je nog veel meer mooie dingen gaat doen liefs aan iedereen xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat mooi! Wat sfeervol! En wat een liefde!

  En die sokken.. ja.. die sokken, zo'n mooi gebaar, dat kan je even breken. Mooi toch om zulke gevoelens te hebben? Love is all around! :D

  BeantwoordenVerwijderen